Prima ta imbratisare

33eaab80ecd06134b6d79da0ae977b3b„Când un bărbat se apropie încetișor și îmbrățișează o femeie din spate, el închide un cerc. Cercul lui și al ei. Este un cerc al sensibilității, căldurii și protecției. Plasează femeia chiar în mijlocul acestui cerc plin de pasiune. Bărbatul demonstrează astfel că, în acel moment, ea este centrul universului său. Iar ea simte curenții care provin de la mâinile lui calde și liniștite.
Când bărbatul îmbrățișează o femeie, ea simte că are aripi și poate zbura. Acest cerc al iubirii este calm și confortabil. Această sensibilitate o face să se topească ca un cub de zahăr într-o ceașcă de cafea. Cine este ea acum, stând în centrul cercului lui?
Ce simte ea? Cine este ea în acel moment?
Este o femeie sau o fată? Se simte iubită sau o face pe iubitoarea? Simte ea cum pătura de tăcere care îi acoperă umerii îi ascunde gândurile de bărbat sau nimic nu este ascuns în acest cerc privat? La urma urmei, el doar o ține, protejând-o de lumea exterioară care este atât de rece și singuratică. Dar în brațele lui este cald și bine. Aceste brațe sunt protecția și liniștea ei. Este tot ceea ce o femeie în subconștient caută, așteaptă și la ce speră.
Îmbrățișează-ți femeia mai des. Plaseaz-o în centrul cercului tău. Prețuiește-ți femeia arătându-i cât de tandră și senzuală poate fi dragostea ta.

Doar iubește-o. Ea așteaptă asta. La fel ca tine.”

Via Devorbacutine.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s