Ma gandeam asa, in mintea mea…

4382126_kate_towers_1_webNu ai obosit efectiv sa stai mereu in garda, sa te gandesti ca oricand vei putea fi lovit pe la spate?

Am impresia uneori ca urmaresti un dusman, ca poate nu exista, dar tu il anticipezi si tot timpul te aperi de el …

nu ai vrea sa poti exprima sentimentele liber fara sa gandesti ca ai fi aratat cu degetul? sa poti spune ce gandesti fara teama ca cineva ar folosi asta intr-un sens negativ?

suntem rationali in asa de multe privinte… de multe ori, congenital ilogici… fiecare dintre noi suntem contradictii “cu picioare”, care ies la suprafata zilnic… tragem aer in piept, ne punem un picior in fata aluilalt,  ca intrun paradox intiuns in paginile unei tragi-comedii eterne …

Tragem tare sa simtim si … sa sa fim indiferenti totodata…. Vrem pentru ca trebuie, pentru viata fara vise … nu e viata, suntem invatati – si femei si barbati – sa luptam pentru a ne reprima sentimentele si a ne seda sufletul…. suntem invatati sa evitam riscul si durerea, sa ne ferim de suferinta si pierdere… ca si cum acestea nu ar fi componente ale vietii, ale iubirii … a iubi si a fi iubit….

Stii? cu totii suntem nebuni. Cum ai zis tu … lumea asta nu e pentru noi sau noi nu suntem pentru lumea asta. Nu cred ca mai e vre-unul sanatos care sa ne confirme sau infirme un diagnostic pe reteta.

si in seara asta mintea mea o ia razna… stii cat poate sa macine?

in seara asta nu mai vreau nimic … pentru că mi-e dor, de tot… de noi…

noapte buna iubirea mea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s